Ministerul Culturii, prezent în cadrul celei de-a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Ministerul Culturii, prezent în cadrul celei de-a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor

 

 

În perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, România organizează cea de-a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), eveniment de importanță majoră pentru sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor (IT&C) la nivel mondial. 

Ministerul Culturii, alături de instituțiile din subordinea sa, organizează în cadrul Conferinței o serie de evenimente ce au rolul de a promova cultura românească în fața celor peste 2000 de delegați.

Primul dintre acestea s-a desfășurat ieri, 25.09.2022 la Ateneul Român, marcând deschiderea Conferinței printr-un concert al Orchestrei Române de Tineret, sub bagheta maestrului Cristian Mandeal. 

„În zilele noastre, utilizarea mijloacelor de comunicare au un rol esențial în diseminarea și promovarea culturii, realizând legături care păreau de neimaginat până acum câțiva ani. Astfel, scopul nostru de a face lumea un loc mai bun prin artă, este mai aproape de a fi atins” a fost mesajul transmis de gazda evenimentului, domnul Lucian Romașcanu, Ministrul Culturii. 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?